FAQ – Preguntes freqüents

Amb què et podem ajudar? Troba la resposta als teus dubtes o bé contacta amb nosaltres.

A qui va dirigit Calafellonfire?

Som un equip de professionals per ajudar als empreses i comerços de Calafell i tot el baix penedès a tenir presencia a Internet. No importa la mida del teu negoci, nosaltres ens hi posem i de segur quedarás satisfet amb tot el que podem fer per a tu i els teus clients.

Cal complir algun requisit específic per donar-se d'alta a Calafellonfire?

No. Tothom s’hi pot donar d’alta sempre que la finalitat de la pàgina web i els serveis associats no vulnerin la legislació vigent.

Quines característiques te Calafellonfire?

és una plataforma viva amb unes característiques que creixen i milloren contínuament. Pots consultar les característiques d’aquesta promoció a l’apartat Característiques d’aquesta pàgina web.

El web l'he de fer jo a partir d'una plantilla predefinida o la desenvolupeu vosaltres?

A diferència de molts altres proveïdors, a Calafellonfire el web i serveis associats te’ls creem i proporcionem nosaltres. No l’has de construir tu a través d’una plantilla predefinida sinó que nosaltres et dissenyem el web a partir de la teva imatge corporativa, te’n revisem el contingut, et registrem el nom de domini, et donem d’alta fins a 9 comptes de correu electrònic, t’indexem la pàgina als cercadors, entre molts altres serveis. Es tracta d’un servei de web professional a un cost molt reduït.

Quant de temps trigueu a desenvolupar la meva Web?

El temps de desenvolupament de la pàgina web és d’entre 3 i 4 setmanes, de mitjana. Tingues en compte que per desenvolupar la pàgina web necessitem que ens facilitis el logotip de la teva empresa amb alta resolució, l’estructura de la pàgina, ens enviïs el contingut i/o guió de contingut que vols que t’hi col·loquem, les fotografies i resta d’informació que et demanarem en el moment de donar-t’hi d’alta.

I si no diosposo de Logotip?

Si no disposes de logotip no et preocupis. Podem posar-t’hi el nom comercial de la teva empresa o bé dissenyar-te un logotip segons la tarifa vigent que pots consultar a la secció de Contingut Multimèdia d’aquest web.

Puc administrar-me jo mateix el meu web?

Sí. Calafellonfire disposa d’una eina de gestió de la totalitat del contingut de la pàgina web. Amb aquesta eina de gestió, podràs modificar el contingut de la pàgina web, afegir nous apartats i/o subapartats, modificar-ne les fotografies, afegir-hi enllaços o vídeos, crear formularis personalitzats, actualitzar preus, etc. Una vegada dissenyat el web, et convidarem a fer la formació del programa de gestió sense cap cost addicional. 

Oferiu sessions de Formació?

Tenim videos o els farem a mida per que pugis administrarte al teu web fácilment i al teu ritme, si cal ens podem desplaçar a les teves instal·lacions per ensenyar-vos com funciona en el teu ordinador. Tot i que pensem que prou senzill com per a que siguis autodidacta i els videos sempre serán al teu abast.

En quants idiomes puc tenir el web?

El nombre d’idiomes que ofereix la plataforma Calafellonfire és il·limitat. En qualsevol moment pots activar els idiomes que necessitis. Tingues en compte que la traducció del contingut no està inclosa en el preu, de manera que hauràs d’entrar-ne el contingut en cadascun dels idiomes.

Una altra opció és utiltizar eines de traducció automàtiques que estan incloses a la plataforma sense cap cost addicional o bé contractar el nostre servei de traducció professional segons la tarifa vigent.

De quantes adreces de correu electrònic puc disposar?

Pots disposar de fins a 10 bústies de correu electrònic sota el teu nom de domini. Podràs configurar el teu correu electrònic a qualsevol programa de correu o bé accedir-hi a través de qualsevol navegador d’internet.

Puc configurar el correu electrònic al mòbil?

Sí. Pots configurar el correu electrònic al teu dispositiu mòbil i/o a la teva tauleta.

Puc mantenir el nom del domini al meu proveïdor actual?

Pots mantenir el teu nom de domini al teu proveïdor actual sempre que canviïs els registres DNS pels que et facilitem en el moment de donar-te d’alta a Calafellonfire.

En cas que contractis amb nosaltres el teu domini estará directament enregistrat al teu nom, de manera que en cap moment sentis que l’estem segrestant, el teu nom es teu i nosaltres no en fem res amb ell.

Tinc alguna permanència?

Sí. Tens una permanència de dos anys. Si abans de finalitzar els dos anys vols donar de baixa el servei, caldrà que facis el pagament de la totalitat dels dos anys.

Preguntar Una Qüestió

Les preguntes són l’arrel de totes les respostes.
No siguis tímid!