Negocis en un poble costaner

Els comerços s’han de posar a disposició dels clients. Cal que estiguin on i quan apareix una necessitat.

Hotels i Restaurants.

Els restaurants i sobretot hotels i hostals senten que la estacionalitat és un problema per mantenir els seus negocis i poder sobreviure a temporades curtes d’alt treball seguides de llargues temporades amb poc o cap negoci. La competència és brutal i han d’innovar per poder consolidar-se. El màrqueting online i digital poden aportar un valor molt gran quan s’intenta dinamitzar aquests negocis en èpoques baixes, amb uns mínims d’inversió poden mantenir una presència activa.

Aquesta particularitat del producte i les característiques pròpies de cada establiment determina una forma individualitzada de tractar, en cada cas i de forma precisa, models comercials específics.
Els establiments d’hostaleria entren dia a dia en una competència comercial on únicament el màrqueting turístic pot tractar d’una forma definida el seu impuls per poder estar presents i reconeguts en la globalitat competitiva del mercat.

Els estudis defineixen clarament que el mitjà de cerca i reserves del client potencial del turisme rural es confirmen en Internet i és per aquest motiu la gran importància que té la nostra presència i nostra web

hotel i restaurant a Calafell Baix Penedés Vendrell
turisme rural a Calafell Baix Penedés Vendrell

Turisme rural

Som especialistes en màrqueting turístic Online. EL turisme rural, els hotels i les empreses en general tenen nous reptes. El 80% dels serveis turístics es realitzen actualment per Internet, és necessari avançar-se i treballar per aconseguir una bona presència en formes i continguts. A partir d’una bona política de màrqueting Online. És necessari saber potenciar els nostres propis recursos, proximitat, tracto… Fer conèixer els seus productes i serveis a partir d’una bona política de Màrqueting Online.

Cada dia es demostra que els clients que busquen aquests serveis ho fan per trobar noves o millors experiències.

Ja no es tracta solament de poder trobar granges tranquil·les, els clients del turisme rural busquen que se’ls sorprengui, trobar llocs que descobrir i aventures en plena natura.

Noves activitats que incloguin una mica de tot, passejos tranquils però que es puguin combinar amb mountain bike o segway.

Gastronomia cuidada però potent i sobretot arribada l’hora del descans que no hagin de barallar amb aglomeracions que ho facin impossible.

Comerç.

En l’actualitat el comerç local i tradicional te d’enfrontar-se amb la potència en comunicació que tenen les grans corporacions comercials, això fa que normalment ens sentim petits i que calgui que ens ajudin a tenir més força dins del nostre entorn.

El comerç tradicional té la capacitat d’oferir un suport més personalitzat als clients i una experiència molt més completa.

El posicionament a Internet pot ser una de les dificultats que troben els comerços, a l’hora les xarxes socials són un gran aliat si les fem servir com cal.

Poder oferir la informació i les solucions a la mida que els clients i seguidors puguin comprendre-la sense complicacions és un dels casos que cal tenir molt en compte.

Tanmateix els clients potencials han de trobar la informació tot i sense saber qui és el que l’ofereix.

comerç a Calafell Baix Penedés Vendrell
despatx professional a Calafell Baix Penedés Vendrell

[su_spacer size=»10″]Despatxos legals

Els despatxos d’advocats, jutges i registradors tenen un paradigma, estan posicionats molt localment, però solament les entitats que han estat capaces de saltar als mitjans romanen en la memòria dels seus clients fins que els són necessaris. Els bufets que han sabut invertir en comunicació estan destacant.

En l’actualitat les empreses que no tenen una presència activa en Internet però volen destacar en el seu entorn han de compensar-ho amb anuncis en mitjans tradicionals, solament que aquests requereixen una inversió molt més alta i els marges de beneficis s’han vist minvats.

Si el mercat d’aquests professionals és més aviat local es pot compensar amb publicitat en mitjans locals, encara que això farà que el seu abast sigui menor.

Serveis que podem oferir-vos

Desenvolupament de Branding

Disseny Gràfic

disseny espais publicitaris calafellonfire calafell baix penedes vendrell

Disseny d'espais publicitaris

Disseny de documentació comercial

Disseny Web

Posicionament SEO

Plans de comunicació

Community Managers

Avantatges #calafellonfire

Mès visual

Més agradable a la vista, informació visual per a millorar la percepció dels visitants

Millora del posicionament

Treballem cada dia perquè sigui més fàcil de trobar i disposar de la informació que cal als Calafellencs

Solucions a la mà

Tot el que fem está preparat per poder consultar-ho des de terminals móbils. El 70% de la navegació per Internet es fa des de un smartphone

Tenim un poble bonic i que desitja tenir presència comercial tot l’any.

#calafellonfire neix amb l’ànim de donar suport a les empreses que en veritat desitgen tenir aquesta presència.

Sens dubte tenim una oportunitat de fer destacar a les empreses i comerços al temps d’aconseguir que la marca #calafell sigui reconeguda molt més allà d’una terra amb boniques platges.

<iframe src="https://www.youtube.com/embed/hXO178jLUOw" width="854" height="480" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Dubtes freqüents.

Procurem que tot estigui molt clar, però probablement hi ha alguna cosa que no acabes d’entendre. En qualsevol cas si contactes amb nosaltres mirarem d’explicar-ho tot de manera senzilla.

Si vols, pots contactar mitjançant el formulari de contacte o truca’n per telèfon. Probablement a l’apartat de blog puguis estar millor informat de com funcionem.

Per qui està pensat #Calafellonfire

Professionals individuals, comerços i empreses en desenvolupament o consolidades que no se senten a gust amb l’abast que tenen al mercat.

Som una entitat cultural. Val la pena?
Internet no distingeix entre empreses o entitats, per la qual cosa la presència es fa imprescindible per donar a conèixer les accions que es duen a terme.
Els avantatges estan en què les entitats socials o culturals tenen a persones molt compromeses amb la causa i aconsegueixen generar interès en la comunitat.
Tinc un comerç petit. Podré pagar-ho?
Els plans que preparem són a la mesura de les necessitats del nostre client. La inversió en presència en Internet sempre serà proporcional a les accions que durem a terme

El comerç uneix al món en una comuna germanor de dependència mútua i d’interessos recíprocs

James A. Garfield

Glamur és el que venc, és la meva acció en el comerç

Marlene Dietrich

On hi ha una empresa d’èxit, algú va prendre alguna vegada una decisió valenta.

Peter Drucker

No siguis tímid